Enrere

Jornades Gastronòmiques del Fesol del Ganxet al MaresmeDiferents espais Del 20 de novembre al 31 de desembre

Dijous, 20 de novembre - Dimecres, 31 de desembre

Diferents espais,,Cabrera de Mar

Durant un mes i mig el Maresme promociona el tast de la mongeta del ganxet, també anomenada fesol del ganxet, a través dels plats especials que ofereixen molts restaurants de 14 municipis de la comarca. El fesol del ganxet es conrea a nombroses comarques de Catalunya, però només el que es produeix al Maresme, el Vallès Oriental i Occidental i a una petita part de la Selva, té Denominació d'Origen Protegida (DOP)
El seu gust és suau i la pell molt fina, peculiaritats que fan que sigui un dels llegums més apreciats de Catalunya. Més informació i receptes de cuina a l'enllaç "Programa de les Jornades".

Font: Agenda Cultural GenCat XML Maresme - Més informació al web

Més activitats de Gastronomia
Veure altres activitats a Cabrera de Mar

És aquesta informació errònia o inacurada?