Enrere

Cicle 'Sala BCN': Concert "Playback Maracas + Olympic Flame"

Divendres, 14 d'agost

Barcelona - Castell de Montjuïc, Ctra Montjuïc 66, Barcelona


PLAYBACK MARACAS
Playback Maracas han demostrat àmpliament que són capaços de fer-nos ballar
Després de presentar el seu primer disc en els principals festivals de la península, tornen a la càrrega per presentar els seus nous i festius temes
Per a aquesta nova etapa, Álex Pérez i Eloi Martínez han acceptat en adopció al seu benvolgut saxofonista i multi-instrumentista Julián Álvarez per a convertir-se oficialment en trio.

OLYMPIC FLAME
"Go! Silent swimmers through the storm! May the stars can guide us home!"

Amb aquesta frase, la banda d´ Art-Pop Olympic Flame, tanca el seu últim treball "Thalassa" i, amb ell, marquen un punt i a part per canviar el seu rumb artístic després de tres anys formant part de el teixit underground barceloní.
Al 2017 debuten amb el seu EP homònim recorrent els principals escenaris del panorama català acabant la gira presentació al Primavera Sound 2018.
Ja al 2019 estrenen "Wide Noise, Deep Light '" un minifilm de 35 minuts en el qual la banda recull part de les seves actuacions en directe i els elements clau que descriuen el seu imaginari.
Aquest mateix any llancen el seu segon EP, "Thalassa", el que els portarà a ciutats com Madrid i Castelló i els permetrà obrir per a Giorgio Moroder al Festival de Pedralbes.
Olympic Flame busca, creix i s'expandeix amb el pas el temps, són exploradors per naturalesa
És per això que a dia d'avui els podem descobrir amb un set completament renovat, format únicament per sintetitzadors, obrint-se així a la seva part més visceral i visual.

Castell de Montjuïc
Telèfon: 932564440

Horari:
Divendres
a les 21:00h
Entrada general de: 15 € (taquilla)
Anticipada: 12 € (+ despeses de gestió).
Obertura de portes: 20 h

Font: Barcelona Música - Més informació al web

Més activitats de Música
Veure altres activitats a Barcelona

És aquesta informació errònia o inacurada?