Enrere

Ruta de les Formatgeries, cicle de visites a formatgeries de l'Alt UrgellEspai Ermengol (La Seu d'Urgell) i altres espais Des del 4 de març fins al 9 de desembre

Diumenge, 4 de març - Diumenge, 2 de desembre

Espai Ermengol-Museu de la ciutat,C. Major, 8,La Seu d'Urgell

Aquesta ruta consisteix en una visita guiada a l'Espai Ermengol per explicar la història del territori a través del formatge, seguida d'una visita a una formatgeria artesana de la comarca. L'objectiu és donar valor a aquest producte agroalimentari del territori i als seus productors, difondre la cultura pirinenca, així com el coneixement de les característiques i producció del formatge com a part d'aquesta
La proposta consta de les sessions següents: - Diumenge 4 de març Visita a l'explotació ramadera Cal Rosnou, de Bolvir de cerdanya - Diumenge 8 d'abril Visita a la formatgeria de l'Abadessa, de La Seu d'Urgell - Diumenge 6 de maig Visita a la formatgeria artesana Mas d'Eroles, d'Adrall - Diumenge 17 de juny Visita a la formatgeria artesana Serra Gros, de Josa - Diumenge 1 de juliol Visita a la formatgeria Baridà, de Bar - Diumenge 12 d'agost Visita a la formatgeria Castell-llebre, de Peramola - Diumenge 2 de setembre Visita a la formatgeria l'Oliva, d'Oliana - Diumenge 28 d'octubre Visita a la formatgeria La Reula, de la Reula de Figols - Diumenge 4 de novembre Visita a l'explotació ramadera Cal Xic, d'Aravell - Dissabte 16 de desembre Acte de Cloenda a càrrec de Carles Gascón, a l'espai Ermengol de la Seu d'Urgell. Per poder participar en aquesta ruta cal fer una reserva prèvia al telèfon: 973 351511 o al correu electrònic reserves@turismeseu.com (fins a les 14 h del dia anterior a la sortida).

Entrades
Inscripció: 2 €

Font: Agenda Cultural GenCat XML Alt Urgell - Més informació al web

Més activitats de Gastronomia
Veure altres activitats a La Seu d'Urgell

És aquesta informació errònia o inacurada?