Enrere

Programació d'abril al Bravium Teatre Bravium Teatre (Reus) Del 5 al 29 d'abril

Dijous, 5 d'abril - Diumenge, 29 d'abril

Bravium Teatre,C. de la Presó 13,Reus

··· PROGRAMA ··· Dijous 5 (19 h): presentació del conte (al bar) · El meu mestralet, de Núria Naval, a càrrec de Fina Masdéu. Dissabte 7 (19.30 h) i diumenge 8 (18.30 h): teatre (en castellà) · Produccions Lucky & Luke amb Olivert Twist, de Charles Dickens. Preu: 10 € i 8 € (socis) en castellà Divendres 13 (21 h): màgia al bar · Màgia d'aprop, actuació dels components de l'Associació de Mags i Il·lusionistes de Catalunya - AMIC Dissabte 14 (20 h): concert · Let's sax only sax, de Sax Ars Band Preu: 7 i 5 € (socis) Dimarts 17 (19 h): exposició · Inauguració de l'exposició fotogràfica de Bartolomé Pluma Marians "Els del Bravium..
Fem coses" Dijous, 19 (19.30 h): premis Amenós als que més enganxen · Premis Amenós als que més enganxen al món de Reus, que lliura el comunicador Josep Baiges a partir de les propostes que fan els lectors del bloc elmondereus.cat
Amb acompanyament musical de Guillem Anguera (acordió). Diumenge 22 (12 h): teatre · La companyia T Gràcia, presenta Berta, La Caputxeta Preu: 8 i 6 € (socis) Dilluns 23: Sant Jordi · Dia del llibre i de la Rosa, a la plaça del Mercadal, parades de llibres i roses Dissabte 28 (21 h): concert · Que soni el Jazz!, a càrrec del Cor Masculí de Barcelona Preu: 8 i 6 € (socis) Diumenge 29 (12 h): espectacle infantil · Grup d'animació Picarols amb Una altra història de Sant Jordi Preu: 8 i 6 € (socis) Podeu ampliar la informació a l'enllaç "Programa d'activitats".

Font: Agenda Cultural GenCat XML Baix Camp - Més informació al web

Més activitats de Altres
Veure altres activitats a Reus

És aquesta informació errònia o inacurada?